Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas

Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas
Untuk Gambar & Harga Pakej, Sila Layari FACEBOOK: TISYA LITTLE COTTAGE

To My Cottage Followers - Thanks My Friends!

FACEBOOK:

Thursday, April 22, 2010

.

Salam semua..mmm...baru ada masa nak bukak blog nie...this week bz keje...skang ni pun jam kat lappy ni kul 12.30am..baru jap tadi Ros n adik dtg umah hantar brg2 nak wat gubahan hantaran kawin bulan Mei ni...hubby n anak2 pun dah zzzzzz...
tak tau la nak post ape ari nih....saje jer nak tunjuk bekas kuih raya last year...hehe...dah basi dah....skang ni dah jadi tempat letak sekut tisya jer....haruslah....

No comments:

Post a Comment