Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas

Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas
Untuk Gambar & Harga Pakej, Sila Layari FACEBOOK: TISYA LITTLE COTTAGE

To My Cottage Followers - Thanks My Friends!

FACEBOOK:

Friday, January 24, 2014

Lamanya Tak Update Blog Ni...hehehe

Assalamualaikum Semua (ada ke lagi yg membaca ni?!@#$%..kihkih)

Setelah hampir setahun setengah tak menjengah blog ini, entah mcmana terklik lak blogku ini.
Terfikir gak, ada lagi ke yg menjengah @ menerjah blog ni? Maklumlah, sibuk melayan Facebook & Instagram lak skrg kan?

.....dan  ada gak yg menelefon bertanyakan samada tuan punya blog ni masih buat bisnes menyewa BUAIAN BERENDOI. Kelakar pun ada, terharu pun ada sbb kalau tgk rekod - masih ada yg melayari blog ini. Jwpnnya ialah....YA! Saya masih buat bisnes ni. Terima kasih atas sokongan semua selama ni.

.....dan dah terlanjur menulis ni, eloklah update beberapa kpg foto buaian2 terbaru dan terlama....haha...tapi kalau nak yg update selalu - kenalah tgk kt FB: https://www.facebook.com/fatimahshaari.creation?fref=ts @ https://www.facebook.com/pages/TISYA-LITTLE-COTTAGE/118809904802343?fref=ts
Kt INSTAGRAM - Fatimah Shaari lg la selalu update sbb henfon 24 jam kt tgn kan?


Antara Rekacipta Terbaru Daripada "FATIMAH SHAARI CREATION"

 Yang Kat Atas Ni "Pelamin Mini"


Yang kat atas ni lak namanya "Thumbelina Cradle". 
Ni yg terbaru antara semua rekaan buaian saya.


Yang Lain2 Kat Bawah Ni Semuanya "Tinkerbell Cradle"








"SeLaMaT BeRjUmPa LaGi".....byeeee...


               

               
                 

                                                     























 






                 







                                             

                                    

Sunday, May 6, 2012

Assalamualaikum.....di antara foto pakej terbaru daripada Fatimah Shaari Creation. Untuk yang masih tercari-cari buaian berendoi yang eksklusif dan elegan dengan harga yang berpatutan - sila ke FACEBOOK: Fatimah Shaari Creation atau Tisya Little Cottage

Selamat Melayari FACEBOOK........terima kasih.


Monday, January 30, 2012

Rekaan Terkini Buaian Berendoi Drp FS Creation.....

Kini tampil satu lagi rekaan/design terbaru drp FS Creation @ Fatimah Shaari Creation yg dilancarkan pada penghujung 2011 lalu. Rekaan eksklusif/elegan ini pasti menambah kenangan majlis berendoi puteri/puteri anda. Utk rekaan2 buaian berendoi yg lain, sila layari FACEBOOK: Fatimah Shaari Creation @ LIKE PAGE FACEBOOK:Tisya Little Cottage.......Terima Kasih

Tuesday, November 15, 2011

Terkini! English Garden Cradle............

Rekabentuk eksklusif terkini buaian berendoi/cukur jambul daripada Fatimah Shaari Creation - "English Garden Cradle". Untuk foto majlis berendoi terkini, sila layari FACEBOOK:Tisya Little Cottage @ Fatimah Shaari Creation. Kepada yang berminat, selamat berendoi....................
















Thursday, May 12, 2011

Terbaru....... "Fairy Tale Cradle"

Rekabentuk eksklusif terkini buaian berendoi/cukur jambul daripada Fatimah Shaari Creation. Untuk foto majlis berendoi terkini, sila layari FACEBOOK:Tisya Little Cottage @ Fatimah Shaari Creation. Kepada yang berminat, selamat berendoi....................









Monday, April 18, 2011

Pakej Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul

FACEBOOK: TISYA LITTLE COTTAGE
FACEBOOK: FATIMAH SHAARI CREATION
Istimewa untuk yang ingin mengabadikan saat-saat indah putera/puteri dalam Majlis Berendoi/Cukur Jambul, saya menyediakan khidmat pakej sewa buaian.

Pakej bermula RM300 & ke atas.
Anda juga boleh layari
FACEBOOK: TISYA LITTLE COTTAGE
FACEBOOK: FATIMAH SHAARI CREATION
untuk gambar & harga pakej menarik.





FACEBOOK: TISYA LITTLE COTTAGE
FACEBOOK: FATIMAH SHAARI CREATION

Selamat Mem"browse".
Terima Kasih

Wednesday, June 9, 2010

GADER2



Lama bebenor x hapdet blog ni...rasanye dah sekilo habuk kat cni...hehe..bknnye apa...penyakit M melanda...last 3 weeks bz gak...balik ipoh jap....pehtu lak gi wedding kat kedah, umah my biras....cuaca panas banget kat sana...balik kl jer terus demam selsema...mmm biasala...antibodi x kuat..hehe..ni yang baru dok tebeliak mata nak kena taip ni...anyway layan jer pic nie ye...gader2 with my siblings kat ipoh ari tu....semua 5 beradik berkumpul, my mum ada 11 org cucu..yang pakai tudung purple tu my sis, pinkyrose cottage...her hubby yang open table ari tu...belanje sakan!!!

Friday, May 7, 2010

JALAN2 CARI MAKAN






Cuaca panas2 skang kalau pekena cendol durian.....mmmm bestnye....kat Rasa Nyonya nie....foodnye sedap n menyelerakan....

AWARD



TQ byk2 kak syidah coz sudi bg kat kite.... http://bukubunga.blogspot.com/

Wednesday, May 5, 2010

BLOGGER AWARD FRIENDSHIP



Tengkiu kak lieza coz sampaikan award pada kite di Anugerah Bintang Fofular nie....hehe..pehtu bukannya boleh sampaikan ucapan... tapi jwb soalan peksa le pulok...vah3...baru blk dr sabah bah...

1. COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY AWARD.
~ done ~

2. BERITAHU SIAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI:-
~sudah ten2 dari ~
(http://liezacottage.blogspot.com/)

3. TAJUK POS KORANG MESTI ADA 5-FIVE0KHAMSAH?..KENA JAWAB 10 SOALAN-DAN SETIAP 1 DENGAN 5 JAWAPAN....WOWW:-
~hhuhu...panjangnya....

4.5 NAME THAT PEOPLE CALL YOU:-

Ima ~ kawan2 skool
Emma ~ asalnye staff Tabung Haji HQ yang panggil...terus lekat smpi skang
Yang ~ adik beradik n anak sedara pun tau...xdak makyang...(rasa cam tua lak..hihi)
Emma besar - kwn2 masa keje kat Mutiara Vision....huhuhu...i miss u ols!!!!
Tonet - Gelaran masa belajar kat UUM dulu...roommate Conot..siap kena panggil ngan
fellow lagi..sebenarnye kawan yang kenakan...


5.5 IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE

31/12 ~ my bday
16/9 ~ bday hubby
31/07 ~ wedding anniversary
31/05 ~ bday irfan
26/01 ~ bday tisya


6.5 THINGS YOU DONE YESTERDAY:-

~ layan facebook
~ br start wat hantaran
~ pi kerja
~ urut hubby
~ lipat kain...nie yang malas ni...

7.5 FIVE WAYS TO BE HAPPY

~ of course la bila payment masyuuuuuuk!!!...almaklumlah..keje sendiri
~ balik kampung n berkumpul. pehtu gossip smpi ke pagi....
~ shopping
~ bila wat something deco...semua owang puji....kembang idung beb!!!
~ buat kek kut...

8.5 FAVOURITIES MOVIES

sume cite kite layanz.....esp cite cinta n sedih...tangkap leleh
- adamaya
-asmaradana
-kamelia katrina
-mertua vs menantu
-awan dania


- 9.5 FAVOURITES HOBBIES

~ hias umah
~ shopping
~ makan angin
~ jln2 cari makan...mmm bestnyer!!
~ bawak keta....ntah apa2 le..

10.5 FAVOURITES PEOPLE:-

~ hubby
~ mak
~ adik beradik
~ anak buah
~ kengkawan

11.5 FAVOURITES PLACES FOR VACATION

~ Indon (rasa nak pi lagik wlupun dah 2 kali gi....best giler shopping!!!
~ China ( nk borong brg henglish)
~ Australia
~ Bukit Tinggi
~ Tmpat2 yang dingin banget....

12.5 REASON YOU ANSWER THE SURVEY

~ selama ari ni x fikir lak mcm2...
- semua kengkawan dpt tau pasal kite
~ nak cari lagi keistimewaan diri sendiri....cewah!
~ yang mana tau bday tu...ha..pelagi ..leh ler wish kan..
~ dpt kasi tag ni kat rakan blogger yg lain

ok...stakat nie jer ekk...kalu pjg2 nanti bosan le pulok..
daa....

Tuesday, May 4, 2010

MISSION IN PROGRESS


Hehe....macam nak pi perang la pulak....tp memang pon....perang idea pikir camne nak wat Syuhada nyer gubahan hantaran + coklat for her wedding this coming june...mmm ada lagi barang yang belum dihantar lg...so... any idea?? nanti bile dah siap nanti kite post ekkk buat rujukan kengkawan...

Sunday, May 2, 2010

TERLIUR TAK




salam kengkawan.....lama x update blog nih....demam n sakit tekak...huhu...dah ok dah...anak dara le pulak dah dedor (cakap owang perak - makne nye dah nak demam)...mmm..mulut lak rasa pahit jer....td singgah kedai jap nak beli buah mangga muda..dah lama x cecah....mak aaaiiiii....sedap giler!!!!