Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas

Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas
Untuk Gambar & Harga Pakej, Sila Layari FACEBOOK: TISYA LITTLE COTTAGE

To My Cottage Followers - Thanks My Friends!

FACEBOOK:

Tuesday, December 1, 2009

GAUN KECIK YANG TOMEI...

Alkisahnye masa cuti raye haji lepas kite balik umah kakak kat ipoh..kat umah dia ada gaun kecik yang tomei..sebenarnye tempat tissue...ala, yang macam ada jual kat kedai henglish2. Tapi yang ni lain sket...Makcik kite yang wat. Ada sulam lagi..sweet kan...saje je kite beli kain ala2 shabby....dia jual gak gaun kecik nie. Nantile kalau dah ada ready stok, kite inform ekk...tapi jgn jeles...kite yang first person dlm mesia ni guna dulu...sebenarnye ada 2. Satu nak letak dlm keta kite..Hubby bising gak tapi keta owang henglish kan...sib baik dlm keta dia kite tak jadikan henglish, kalu tak mesti penuh ngan decal ker, decoupage ker, folkart ker dan ape2 yg seangkatan ngan henglish ler. He...he...

1 comment:

  1. Ima ...akak nak jgk gaun ni ..tak pele akk org ke brape pon dalam Msia guna gaun ni ...huhuhu.NNT akak nak surah jgak2 ur ANT buat gak utk akk 1 ..Whuaaaaa

    ReplyDelete