Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas

Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas
Untuk Gambar & Harga Pakej, Sila Layari FACEBOOK: TISYA LITTLE COTTAGE

To My Cottage Followers - Thanks My Friends!

FACEBOOK:

Wednesday, March 24, 2010

CUTIE PILLOW



Hasil dari belen2 kain yang dok tersimpan jer....hehe...layannnnzz

Tuesday, March 23, 2010

ANAK DARAKU DAH SEMAKIN NOTTY









Salam semua!! N3 kali ni pasal anak daraku yang sorang...Nur Qistina Batrisyia...mmm....skang ni dah semakin notty....semuanya kena ikut cakap dia....dah banyak vocab yang dia blajar kat nursery...yes!!!caiyok2..ABC pun dah hafal walaupun ada yang terbalik...hehe...lancar 123 until 15 jer...suke nyanyi lagu bunkface, aril n akim...wah! gedevas!!! n last but not least...dah boleh hafal doa makan....alhamdulillah....

Monday, March 22, 2010

Friday, March 19, 2010

COZY PLACE






Ari ni nak share skit ngan kengkawan satu tempat makan nih...very cozy...n sweet...Cozy Place at Wangsa Maju...ari tu g makan2 ngan Mr Zaini n my partner, Suriani...hehe...punye le asyik ngan henglish deco kat cni sampai lupa nak amik pic food yang di oder....masa kitaorang g ari tuh still awal lagi...x ramai org...so apalagi...snap le pic manyak2....Lupa lak nak amik kat entrance...x pe...nanti kite dtg lagi tmpat nih...kite amik le pulak k....layannzzz

Thursday, March 18, 2010

OLE2 FROM MY SIS....




Last Friday my sis and her family + my mum g Melbourne....jalan2 cari pasal....hehe...so ni lah ole2 wat kite yang dok kat umah jer ni....layanzzz

Wednesday, March 17, 2010

BAKUL HANTARAN





Bakul hantaran untuk letak coklat...Tempahan dari my friend, Ika untuk member dia yang bertunang...Tema pink...Ala2 Henglish lagi...Kalau ada sesiapa yang berminat...leh ler contact kite ye....

Monday, March 15, 2010

BUSYNYE.....


Hehehe...last week memang minggu busy sedunia kita nih...sampai x dpt nak mengadap lappy ....fuhh...manyaknye habuk kat cni....sib baik x bersawang....emmm...bole dikatakan selang sehari dok ulang ke Putrajaya....bz keje...pehtu dok kemas skit opis...ni la opis kite ngan partner yang x seberapa english lagi ni...hehe...