Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas

Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas
Untuk Gambar & Harga Pakej, Sila Layari FACEBOOK: TISYA LITTLE COTTAGE

To My Cottage Followers - Thanks My Friends!

FACEBOOK:

Thursday, January 28, 2010

TARA!!!!!


Saat yang dinanti2kan telah tiba....hehehe...sebenarnya besa2 ja...saja nak wat gempak jer!!! Sori le kengkawan! Nanti kite wat suspen camgini lagi ye...



close up

kat dalam...


Nak letak teddy bear pun bole......

Kite letak coklat2 sebelum nak antar ke customer....
Macam2 benda lagi la uols bole letak dalam box nie...

Ok...puas ati tak.....jumpe lagi ekk...daaa

MAKEOVER

ke

N3 kali nie kite nak wat makeover sket....asalnye kotak cam gini jer ....sok pagi2 kite bagi kezutan lak ekk!! tunggu tau!

Wednesday, January 27, 2010

YUMMIE YUMMIE




Gift nie dari Lieza Cottage masa jumpe dia last two weeks...Lupa nak entry coz kena sorok menatang nie...mana taknye si tisya asyik dok pegang jer...Sweet kan... Rasa cam nak makan jer!.. La ni dah jadi toke kek le pulak...

Monday, January 25, 2010

MY BIRDCAGE



Birdcage ni salah satu my fav collection....Actually menda alah nie dah lame wat...tapi kite suke sgt warnanya...burung pun dah x de..Maybe dah terlepas jumpe kengkawan..

Friday, January 22, 2010

SWEET KAN....






Bestnye kalau dapat umah camnie....mesti tak kuar nye...sesapa yang ada kampung tu leh ler makeover umah atuk nenek camni...kelas gitu!.

Thursday, January 21, 2010

ANAK-ANAK BERGUMBIRA






Saja je bwk budak2 ni g playland kat Alpha Angle,Wangsa Maju. Diaorang nie bukannye bole dok diam umah...alamat panas le bontot masing2..Layanz.....

Wednesday, January 13, 2010

I LIKE IT...






Another my sweet handmade....leh wat letak magazine ..ataupun nak letak baju babygirl n alat2 solek dia skali pun bole....so sweet kan dlm pantang bergaya ngan english basket nie...vogue lagi....

Friday, January 8, 2010

DINNER AT PIZZA SAN FRANCISCO





Hubby cakap nak gi San Francisco tak mampu....so makan jer le kat Pizza San Francisco ...sambut birthday ari tuh masa 31 dec 2009...ok gak mkn kat sini...tq hubby for the lovely dinner!!!

PAPA CHEF







Ni assistant yg selalu temankan kite kat dapur.
nk tolon jauh skali le. bukan leh harap pun.....

p/s: blog cekelat yang dijanjikan dulu dah ada le isi sikit.
sila le lawat ye? jemput masuk tapi takyah bukak kasut.....kwang3
http://danishqistinachocolate.blogspot.com/

Thursday, January 7, 2010

TENET PROBLEM LE.....

Waduh2, pusing banget nih...tenet kat umah problem ler....ari2 owang telekom update tp still x leh guna lagi...xtau ler nape...tu yang sonyap jo...nipun tumpang sat kat umah member...lamanye x tengok kengkawan...rindunye....