Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas

Sewa Buaian Berendoi/Cukur Jambul. Harga Pakej Bermula RM300 & Ke Atas
Untuk Gambar & Harga Pakej, Sila Layari FACEBOOK: TISYA LITTLE COTTAGE

To My Cottage Followers - Thanks My Friends!

FACEBOOK:

Sunday, November 29, 2009

PINK LAGI....

PROJEK BARU

ni projek baru yang siap ...try lukis lak. boink ler hias umah jer, he he. guna mounting board jer. cut cost sket. kalau sesapa yang ada almari atau rak2 yang dah patah ker, leh le wat cam ni.

Wednesday, November 25, 2009

LOVELY HEART TOWEL

Asalnye masa beli towel ni, biasa2 je....tapi bile dah di make overkan dia...jadi cantik kan..(perasan le pulak)..

SWEET PINKY TISSUE COVER

Tissue cover nie baru jer beli kat kedai lovely home...balik umah make upkan skit...tambah riben

Monday, November 16, 2009

SECRET GARDEN

x leh nak over sgt kat luar nie...tempat terhad ler..maklumlah, apartmen jer.kalau ikutkan hati n prasaan, rasa nak penuhkan sampai kat umah neighbour...

LAGI PIC KAT UMAH (SEG 2)

ada lagi pic umah yang x masuk lagi. Termasuk ler kat luar umah..just a small garden...Skit2 dulu, pasni kat dapur and toilet lak tau..Jangan marah, kat toilet pun kite hias lawa2... Nak tdo pun bole...

LUVELY THINGS....

saje je nak tunjuk kat uols....sebenarnye dah siap lama dah tapi dok teperap je kat dlm laptop nie....menanah mata tengok kan....(dlm version sarimah)..he..he

Monday, November 9, 2009

KONSERT TADIKA MAJU CEMERLANG

last saturday TMC ada wat konsert utk budak2 kat nursery tu..tisya suppose masuk koir..ye ye oo jer practice kat umah, dlm keta le..last2 kat ctu, dia wat derk jer...siap isap jari lagi..wat muka seposen..pastu we all g mkn kat wangsa walk. gi skali ngan MIL. tengok le tuh..muka mama tisya lak seposen.
mana taknye, order food punye le lama nak sampai....

Sunday, November 8, 2009

PIC UMAH (SEG 1)

baru je siap wat cupcake. yang ari tu nyer x de stand lagi. just letak dlm birdcage je. pastu snap sket pic umah. tara............